Jei reikia įdomios vakarienės ar sočių pusryčių, šis patiekalas kaip tik – trašku, gaivu, lietuviška, skanu!
Reikės (4 asmenims):
800 g bulvių
100 g šoninės š/r
5 kiaušinių
1 pakelio varškės kremo Creme bonjour ar kito panašaus kremo
druskos
Gaminimas:
Bulves nuplauti, nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Į bulves įmušti vieną kiaušinį, pasūdyti, išmaišyti. Iš paruoštos masės kepti apvalius blynelius.
Kol kepa blynai, iškepti kiaušinius po vieną. Paskrudinti šoninę (jei turite gabalą šoninės, reikėtų ją supjaustyti plonomis juostelėmis).
Į lėkštę dėkite: bulvinis blynas, varškės kremo šaukštas, bulvinis blynas, šoninės gabalėlis, viršuje – keptas kiaušinis.
Receptas paimtas iš RIMI receptų.
Skanaus!
0 komentaras(-ai) :
Rašyti komentarą