Reikės:
2 kietai virtų kiašinių,
1/2 nedidelio indelio konservuotų žirnelių (apie 70g),
1 virtos bulvės,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
trupučio džiovintų krapų,
3-4 šaukštelių IKEA jogurto ir garstyčių padažo.
Kiaušinius nulupti ir sukapoti. Nuo žirnelių nupilti skysti. Bulvę supjaustyti nedideliais gabaliukais. Viską sudėti į dubenėlį, padruskinti, įberti pipirų ir krapų ir sumaišyti su padažu.
Valgyti su juoda duona.
Mano komentarai:
- Gaunasi viena porcija.
- Vietoj IKEA padažo galima naudoti ir paprasta majonezą arba patiems pasidaryti mėgstamą stipresnio skonio užpilą jogurto ar majonezo pagrindu.
- Valgiau su vadinama Vokiška duona, su įvairiais grūdais.
- Daviau paragauti savo mišrainės savo brangiajam, tai tik pasakė: "Man negamink". Nes jam nepatinka žirneliai, nepatinka jokie padažai ir pan. Ai, nežino, ką praranda. Man daugiau bus :)
Štai ir idėja rytdienos darbiniams pietums... Einu pasidarysiu :))
AtsakytiPanaikintiLabai šaunu, kad patiko receptas. Papasakok, ar skanu buvo :)
AtsakytiPanaikinti