Pasididžiuojanti Namų





Šeimininkė

gero maisto blog'as

Gaivi bulvių mišrainė

Receptas: Gaivi bulvių mišrainė

Šiandien, kaip visada, žiūrinėjau Facebook'ą, Ir dėmesį patraukė filmukas, kur rodė, kaip pasidaryti bulvių mišrainę.

Pagauta įkvėpimo lėkiau į virtuvę pažiūrėti, ko turiu. Kadangi pusės filmuke parodytu receptų neturėjau, kaip jau ne naujiena, improvizavau :-)

O čia rezultatas...

Reikės:

5 nedidelių vistų su lupenomis bulvių,
60 g konservuotų raudonų paprikų,
1 nedidės žalios paprikos,
2-3 griežinėlių virto kumpio,
2 vidutinio dydžio pomidorų,
1 nedidelio mėlynojo svogūno,
2 kietai virtų kiaušinių,
druskos ir šviežiai maltų pipirų pagal skonį,
porą šaukštų majonezo.

Gaminimas labai paprastas.

  1. Reikia tik nulupti bulves ir kiaušinius. Ir visus ingredientus supjaustyti nedideliais gabaliukais. Tiesa, bulves geriau pjaustyti šiek tiek didesniais, maždaug 1 cm dydžio kubeliais. Taip, bemaišant mišrainę, nesusitrins.
  2. Beliko pasūdyti, papipirintį ir sumaišyti su majonezu. Štai tau ir mišrainė paruošta.


Receptas: Gaivi bulvių mišrainė

Jei labai neskubi jos suvalgyti, patariu įdėti į šaldytuvą, kad šiek tiek atšaltų. Tada bus dar skanesnė.

Gero apetito!

Pranešimo autorė Daiva

Esu mažos mergaitės mama. Saldumynų mėgėja ir šio projekto steigėja. Suktis virtuvėje pradėjo patikti jau nuo vaikystės - kepdavau tortus smėlio dėžėje :) Padėsiu tau susipažinti su kai kuriais ispanų ir katalonų virtuvės "šedevrais", paprastais kasdieniais, šventiniais ir išbandytais receptais. O jei užsiprenumeruosi mūsų naujienlaiškį, karts nuo karto nudžiuginsiu ne vien tik naujienomis iš mūsų blog'o, bet ir naudingais paruoštukais.

0 komentaras(-ai) :

Rašyti komentarą