Kol mėlynių sezonas nesibaigė, skubu išbandyti kuo įvairesnių patiekalų su mėlynėmis. Vienas iš jų - mano ne itin mėgstami blyneliai. Tačiau su mėlynėmis galėčiau pamėgti - tikrai skanūs :-)
- 100 g natūralaus jogurto
- 170 g kefyro
- 2 kiaušinių
- 1 arb. š. naminio vanilinio cukraus
- 80 g avižinių miltų
- 120 g kvietinių miltų
- 1 arb. š. kepimo miltelių
- stiklinė mėlynių (dėjau daugiau)
Gaminimas:
- Visus produktus sumaišyti, kad gautųsi grietinės tirštumo tešla. Tuomet atsargiai įmaišyti mėlynes (sukant mentelę ratu mėlynės nesusitraiško, tešla nenusidažo tamsiai).
- Kepti ant mėgstamų riebalų ar nepridegančioje keptuvėje (pirma pusė kepa kiek ilgiau).
- Tiekti su mėgstamais priedais (grietinė, jogurtas, sirupas, uogienė, šviežios uogos ir pan.).
Skanaus!
0 komentaras(-ai) :
Rašyti komentarą