Pasididžiuojanti Namų





Šeimininkė

gero maisto blog'as

Sultinga vištiena su daržovėmis ir sojos padažu



Šiandien turėjau įkvėpimą ir paruošiau vištieną su daržovėmis ir skaniu sojos padažiuku. Šis troškinys labai tinka įdaryti "burritos" arba "fajitas". Labai skanu valgyti ir vieną arba, pavyzdžiui, su keptomis ar virtomis bulvėm.

Jums reikės:

1 vištienos krutinėlės,
1 svogūno,
1/2 raudonos paprikos,
1/2 mažo baklažano
1/2 vid. dydžio žalios jaunos cukinijos,
1/2 mažo kavos puodelio mėgstamo sojos padažo (jei padažas iš aštresnių, įdėti porą šaukštelių skysto medaus ir gerai išmaišyti),
smulkiai supjaustytu krapų,
1/2 česnako skiltelių,
alyvuogių aliejus kepimui.



Visus produktus supjaustyti kubeliais.

Keptuvėje įkaitinti pora šaukštų aliejaus, sudėti vištienos gabaliukus. Pora minučių pakepinti ant stiprios ugnies. Paskui ugnį sumažinti ir suberti svogūnus, uždengti ir dar kelias minutes patroškinti. Tada suberti supjaustyta papriką ir vel uždengus patroškinti į minutes. Kai paprika ir svogūnai suminkštės, suberti baklažano ir cukinijos kubelius. Patroškinti.

Kai viskas baigs troškintis, suberti krapus ir česnakus supjaustytus plonais griežinėliais ir palikti pastovėtu uždengus.

Taip paruošta vištiena labai tinka gaminant "burritos" ir "fajitas". Na, jau minėjau...

Skanaus!


Pranešimo autorė Daiva

Esu mažos mergaitės mama. Saldumynų mėgėja ir šio projekto steigėja. Suktis virtuvėje pradėjo patikti jau nuo vaikystės - kepdavau tortus smėlio dėžėje :) Padėsiu tau susipažinti su kai kuriais ispanų ir katalonų virtuvės "šedevrais", paprastais kasdieniais, šventiniais ir išbandytais receptais. O jei užsiprenumeruosi mūsų naujienlaiškį, karts nuo karto nudžiuginsiu ne vien tik naujienomis iš mūsų blog'o, bet ir naudingais paruoštukais.

0 komentaras(-ai) :

Rašyti komentarą