Pasididžiuojanti Namų





Šeimininkė

gero maisto blog'as

9 cukinijų konservavimo receptai

Ne taip jau seniai sukūrėm skiltį - KONSERVAVIMAS ir ji jau gana populiari. Tai išduoda Googl'o analizė. O ji nemeluoja. :-)

Šioje skiltyje gali rasti visus mūsų konservavimo receptus suskirstytus į patogias grupes: uogienes, marinavimą, šaldymą, džiovinimą, rauginimą ir kitus gaminimo būdus.

Kaip tik dabar cukinijų sezonas. Ir po mūsų blog'ą daug kas naršo ieškodamas konservavimo receptų. Tad šį kartą sugalvojau, kad būtų visai neblogai turėti visus receptus su šia skania daržove vienoje vietoje.

Siūlau 9 cukinijų konservavimo receptus:

RECEPTAI: 9 cukinijų konservavimo receptai

  1. CUKINIJŲ UŽKANDIS - labai skani konservuota mišrainė su cukinijom, morkom, paprikom, svogūnais ir obuoliais
  2. SLYVŲ UOGIENĖ SU CUKINIJA - cukinijos ir slyvos puikiai dera tarpusavyje. Ne išimtis ir ši uogienė. Nenuvils.
  3. CUKINIJOS SU ANANASAIS - ši mišrainė labai gardi - morkos traškios, cukinija minkšta, paprika skani. Geras derinys!
  4. CUKINIJŲ IR MORKŲ UOGIENĖ - gaunasi labai skani uogienė... Ir traški.
  5. ŠALDYTOS CUKINIJOS - šaldyta cukinija tiks blyneliams, pyragams, troškiniams ar sriuboms gaminti. Beliks tik atšaldyti ir naudoti įprastame recepte.
  6. CUKINIJOS SU KARIU - kas ragavo cukinijas su kariu, pagamintas pagal šį receptą, sakė, kad labai skanu :) Ir tai vienas iš populiariausių receptų mūsų blog'e.
  7. CUKINIJŲ UOGIENĖ SU APELSINAI ARBA CITRINOMIS - taip paruošta uogienė turi labai malonų citrikų skonį.
  8. CUKINIJA SU ČESNAKU - šios cukinijų su česnaku marinuotos salotos labai skanios. Dar nebuvo nei vienas, kam būtų nepatikę. Tai dar vienas iš populiariausių receptų Pasididžiuojančios Namų Šeimininkės blog'e.
  9. MARINUOTA DARŽOVIŲ UOGIENĖ - labai paprastai ir greitai paruošiamas valgis, o svarbiausia - skanus: gaunasi kaip mišrainė, labai tinkanti kaip garnyras arba gaminant karštus ar kitus patiekalus, pavyzdžiui galima paskaninti troškintą mėsą arba sriubą.


Jei jau išbandei kurį nors mūsų receptą, pasidalink savo įspūdžiais. Atsiųsk nuotrauką į labas@pasididziuojantinamuseimininke.com. Būtinai įkelsime į mūsų blog'ą. :-)


Pranešimo autorė Daiva

Esu mažos mergaitės mama. Saldumynų mėgėja ir šio projekto steigėja. Suktis virtuvėje pradėjo patikti jau nuo vaikystės - kepdavau tortus smėlio dėžėje :) Padėsiu tau susipažinti su kai kuriais ispanų ir katalonų virtuvės "šedevrais", paprastais kasdieniais, šventiniais ir išbandytais receptais. O jei užsiprenumeruosi mūsų naujienlaiškį, karts nuo karto nudžiuginsiu ne vien tik naujienomis iš mūsų blog'o, bet ir naudingais paruoštukais.

0 komentaras(-ai) :

Rašyti komentarą