Mocarelą galima kepti ir keptuvėje, ir orkaitėje.
Reikės:
1 pakelio mocarelos (apie 120–130 g)
1 kiaušinio
1 valg. š. miltų
2–3 valg. š. maltų džiūvėsėlių
aliejaus kepti
maltų pipirų
Reikės:
1 pakelio mocarelos (apie 120–130 g)
1 kiaušinio
1 valg. š. miltų
2–3 valg. š. maltų džiūvėsėlių
aliejaus kepti
maltų pipirų
Gaminimas:
- Kiaušinį išplakti šakute, kad trynys gerai susimaišytų su baltymu. Pabarstyti pipirais (nebūtina).
- Atskirose lėkštėse paruošti miltus ir džiūvėsėlius.
- Sūrį supjaustyti vidutinio storio riekelėmis.
- Kiekvieną sūrio riekelę apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, tada apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti vidutinio karštumo keptuvėje, abi puses, iki kol gražiai apskrus.
Skanaus!
0 komentaras(-ai) :
Rašyti komentarą