Turbūt visiems būna tokių momentų, kai valgyti norisi, gaminti tingisi, o šaldytuve nuo praeitos dienos pietų ar vakarienės tik likučiai belikę. Belieka juos "sulipdyti" į vieną patiekalą :-)
Reikės:
virtų bulvių
1 vnt. vidutinio dydžio svogūno, pjaustyto nedideliais kubeliais
saujelės šviežių ar šaldytų voveraičių (jei nėra miško grybų, galima ir pievagrybius naudoti)
pagamintos mėsos (šį kartą buvo kepta vištienos filė)
žalumynų, druskos ir pipirų pagal skonį
aliejaus / sviesto kepimui
Daržovių salotoms:
1 vnt. nedidelio agurko
1 vnt. nedidelio pomidoro
1 valg. š. grietinės
druska, pipirai pagal skonį
Daržovių salotoms:
1 vnt. nedidelio agurko
1 vnt. nedidelio pomidoro
1 valg. š. grietinės
druska, pipirai pagal skonį
Gaminimas:
- Svogūną pakepti aliejuje, kol pabals, bet nepradės ruduoti.
- Sudėti pjaustytas voveraites. Pakepinti.
- Tuomet suversti į keptuvę pjaustytas virtas bulves, gabaliukas pjaustytą mėsą (jei turite kotletą, galima ir jį supjaustyti gabaliukais), pakepinti kol bulvės ir mėsa sušils.
- Viską pabarstyti žalumynais.
Valgyti su mėgstamomis daržovėmis. Labai tinka agurkai ir pomidorai su grietine :-)
Skanaus!
0 komentaras(-ai) :
Rašyti komentarą