Gaivus padažas prie mėsos iš knygos "100 receptų skaičiuojantiems kalorijas", tikrai skanus, o ir pagaminti lengva ir greita.
Reikės:
200 g natūralaus jogurto
1 nedidelio agurko
smulkintų krapų, kitų mėgstamų žalumynų, mėtų
druska, malti pipirai pagal skonį
Gaminimas:
- Agurką sutarkuoti burokine tarka, pabarstyti druska. tarkuotą agurką sudėti į sietelį, kad nuvarvėtų skystis. Kai nebelaša agurko sultys, tarkuotą agurką sudėti į jogurtą, įdėti krapus ir kitus žalumynus, pabarstyti maltais pipirais, viską gerai išmaišyti.
- Šis padažas labai tiko prie orkaitėje keptų mėsos kukulių.
- Padažą galima gardinti ir kitais mėgstamais produktais: citrinos sultimis, česnaku ar kt. – tuomet skonis kiekvieną kartą bus kitoks.
Skanaus!
0 komentaras(-ai) :
Rašyti komentarą