Šis vaisius, mano nuomone, yra labai universalus. Iš obuolių galima, išvirti obuolienę ar sūrį, paskaninti salotas. Netgi įdėti į mėsos troškinius. O ką jau sakyti apie skanius kepinius, tokius kaip keksiukus ar obuolių pyragus.
Kaip tik šiandien ir noriu pasiūlyti visus mūsų obuolių pyragus ir sudėti juos į vieną vietą.
Tad daugiau nelaukusi, darau "kolekciją":
- ITALIŠKAS OBUOLIŲ PYRAGAS - šiam pyragui nereikia skysčių. Pakanka sulčių, kurios išsiskiria iš pačių obuolių.
- PYRAGAS SU RŪGŠČIAIS OBUOLIAIS - labai paprastas, bet nerealiai skanus pyragas
- DAIVOS FIRMINIS OBUOLIŲ PYRAGAS - tai antras pagal populiarumą receptas mūsų blog'e
- OBUOLIŲ PLOKŠTAINIS SU RAZINOMIS - ne per saldus pyragas, dažnai mėgstamas vaikų dėl jame esančių razinų
- SULTINGAS OBUOLIŲ PYRAGAS - šiam pyragui naudojami burokine tarka tarkuoti obuoliai, kurie jam suteikia malonaus drėgnumo
- OBUOLIŲ PLOKŠTAINIS SU BISKVITO SLUOKSNIU - kiek kitoks, bet labai skanus pyragas
- OBUOLIŲ PYRAGAS SU BRUKNĖMIS - šį pyragą pamėgs tie, kam patinka, kai būna daugiau įdaro, nei tešlos
- OBUOLIŲ PYRAGAS SU DŽIOVINTAIS VAISIAIS - jei patinka džiovinti vaisiai ir obuoliai, šis delinys kaip tik tau
- OBUOLIŲ GALLETĖ SU VANILINIU SŪRIO PADAŽU - šiam pyragui rinkis rūgštesnius obuolius ir tikrai tavęs nenuvils
O tu kokį obuolių pyragą kepi? Pasidalink receptu, kad ir mes galėtume išbandyti, kol vis dar yra sezoninių obuolių.
0 komentaras(-ai) :
Rašyti komentarą