Pasididžiuojanti Namų





Šeimininkė

gero maisto blog'as
Pradžia » » Siūlau alaus...

Siūlau alaus...


Atsibodo visi saldumynai, visos vaišės. Nesinori net kelti Naujametinių ir Trijų Karalių receptų. Net nupurto pagalvojus apie maistą. Tad "persimečiau " laikinai (o gal ir ne laikinai) ant rankdarbių visokių. Žiūrinėju internete visokias grožybes ir akis vartau kaip žmoniems netrūksta vaizduotės, laiko... Ech... Gal kada ir aš prisiruošiu ir prisiminsiu gerus senus laikus, kai dar kažką darydavau. Jei ateis toks momentas, tai gal ir su Jumis pasidalinsiu savo rankdarbėliais :) Bet pakol kas siūlau su manimi išgerti gaivaus alučio, pamiršti neišpasakytą rijimą ir nuo rytdienos pradėti dietą :)


Pranešimo autorė Daiva

Esu mažos mergaitės mama. Saldumynų mėgėja ir šio projekto steigėja. Suktis virtuvėje pradėjo patikti jau nuo vaikystės - kepdavau tortus smėlio dėžėje :) Padėsiu tau susipažinti su kai kuriais ispanų ir katalonų virtuvės "šedevrais", paprastais kasdieniais, šventiniais ir išbandytais receptais. O jei užsiprenumeruosi mūsų naujienlaiškį, karts nuo karto nudžiuginsiu ne vien tik naujienomis iš mūsų blog'o, bet ir naudingais paruoštukais.

2 komentaras(-ai) :

  1. Hola, soy Ana del badulake.
    Veo por tu perfil que vives en España, por lo tanto que casi seguro hablas español, yo ya lo siento pero no hablo tu idioma y claro aunque las fotos de las recetas son para comerselas no entiendo nada, ojalá escribieras también en español y pudiera deleitar a mi familia con comidas distintas, que seguro que están cansados de comer tortilla de patatas.
    Besos y encantada de conocerte.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Hola Ana del badulake.

    Si, como y dices hablo español. De momento no escribo mi blog en español ni ingles. Pero cada día voy pensando mas y mas hacerlo por lo menos en español, por que tengo mucha gente de aquí interesada en mis recetas como tu. Un día, cuando empezaré escribir en español, te avisaré ;)

    Saludos y gracias por tu visita!

    P.S.: me gustó mucho tu blog. Y la ultima flor tengo apuntada para hacerla yo misma :)

    AtsakytiPanaikinti