Pasididžiuojanti Namų





Šeimininkė

gero maisto blog'as
Pradžia » , , » Mano tortai ir pyragai

Mano tortai ir pyragai

Na, niekaip neprisiruošiu sukelti receptus savo tortu, o paskui jie paprasčiausiai pasimeta (visada užsirašinėju ant popieriaus skiautelių). Tad dalinuosi bent jau nuotraukom. Pavarvinkit seiles ;o)





Maskarponės sūrio tortas:




Jogurtinis ir šokoladinis tortas:




Trijų Karalių tradicinis ispaniškas pyragas - Roscón de Reyes



Medaus tortas. Receptą rasite čia.




Na, jau labai apsiseiliojote? ;o) cha cha cha


Pranešimo autorė Daiva

Esu mažos mergaitės mama. Saldumynų mėgėja ir šio projekto steigėja. Suktis virtuvėje pradėjo patikti jau nuo vaikystės - kepdavau tortus smėlio dėžėje :) Padėsiu tau susipažinti su kai kuriais ispanų ir katalonų virtuvės "šedevrais", paprastais kasdieniais, šventiniais ir išbandytais receptais. O jei užsiprenumeruosi mūsų naujienlaiškį, karts nuo karto nudžiuginsiu ne vien tik naujienomis iš mūsų blog'o, bet ir naudingais paruoštukais.

3 komentaras(-ai) :

  1. aš kaip tik ir norėjau sakyti, kad žiūrint fotkes seilė varva :D vien jau braškės, mmm.. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2013-10-23 12:02

    O koks receptas trijų karalių torto?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labas, Anonimiškas, deja tik dabar pamačiau tavo komentarą. Ir labai atsiprašau dėl to. Labai seniai rimtai nesilankiau savo pačios blog'e (per daug darbų ir per mažai laiko).

    Tada recepto neturėjau užsirašiusi, bet kaip tik šiomis dienomis atnaujinau pranešimą ir įtraukiau nuorodą. Kaip tik šiais metais kepiau. Tai gal kitų metų Trijų Karalių šventei tiks :o) Lauksim žinių :o)

    AtsakytiPanaikinti