tag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post8474283798248229872..comments2023-10-01T13:40:15.155+03:00Comments on Pasididžiuojanti Namų Šeimininkė: Daivos firminis obuolių pyragasDaivahttp://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comBlogger46125tag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-82088928066766745512017-05-09T17:58:26.111+03:002017-05-09T17:58:26.111+03:00Lince, smagu, kad ir tau patiko mano pyragas. Kaip...Lince, smagu, kad ir tau patiko mano pyragas. Kaip tik jį kepsiu šį savaitgalį ir vaišinsiu gana didelį būrį.<br /><br />Ačiū ir už pastebėjimą. Kartais man pritrūksta žodžių, tai kaip nors ne taip išsireiškiu. Visgi jau apie 15 metų gyvenu ne Lietuvoje :)<br /><br />O tešla gaunasi tikrai tiršta. Tai ją, kaip tu teisingai parašei, reikia sukrėsti į kepimo formą. Tuoj pat pataisysiu receptą.<br /><br />Iki!Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-89910328329072687792017-05-09T14:48:24.938+03:002017-05-09T14:48:24.938+03:00MIela Daiva, vienas toks lingvistinis pastebėjimas...MIela Daiva, vienas toks lingvistinis pastebėjimas ;) Mane pirmą kartą kepant suglumo aprašyme, kad tešlą reikia supilti, kas duoda suprasti ,kad tešla bus skysta :) Todėl kai gavau vos ne minkomaą tešlą puoliau žiūrėti miltų proporcijas. Gal galėtumėte papildyti aprašymą, apibūdinant tešlos konsistenciją (kokia ji gaunasi) ir kad ją reiktų sukrėsti į kepimo formą :) Ačiū už receptą - labai skanu :)Lincehttps://www.blogger.com/profile/03637041881825637274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-23853775331604561762016-10-23T21:48:53.752+03:002016-10-23T21:48:53.752+03:00Nerealus pyragas, mūsų mėgstamiausias :)Nerealus pyragas, mūsų mėgstamiausias :)rasakelehttps://www.blogger.com/profile/12848611107766364940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-52337627864508545422016-06-27T18:57:08.322+03:002016-06-27T18:57:08.322+03:00Neseniai kepiau šį pyragą... Niekados nenuvilia :)...Neseniai kepiau šį pyragą... Niekados nenuvilia :)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-22763957395986260752016-01-22T12:20:05.098+02:002016-01-22T12:20:05.098+02:00Loreta, "...dvigubą porciją, nes dviem žmonėm...Loreta, "...dvigubą porciją, nes dviem žmonėms kaip tik. Kitaip net neverta prasidėti."... cha cha cha... Pralinksminai :) Kaip džiugu, kad jums jis taip patinka :)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-42112952027643408232016-01-21T21:33:50.158+02:002016-01-21T21:33:50.158+02:00Tas obuolių pyragas legendinis. Jis taip patiko ru...Tas obuolių pyragas legendinis. Jis taip patiko ruošti mano vyrui, kad dabar dažnai, kai yra obuolių sezonas, randu jį iškeptą vakarienei. Ir visada dvigubą porciją, nes dviem žmonėms kaip tik. Kitaip net neverta prasidėti.Labai puikus receptas visomis prasmėmis...Dėkoju ir aš.loretahttps://www.blogger.com/profile/06685993690473993149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-29653289115440449542014-04-20T22:17:42.702+03:002014-04-20T22:17:42.702+03:00Aurelija, labai džiugu, kad ir tu prisijungei į ši...Aurelija, labai džiugu, kad ir tu prisijungei į šio pyrago fanų klubą :)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-22969876655609214552014-04-18T13:30:50.434+03:002014-04-18T13:30:50.434+03:00Na va, ir aš ką tik išsikepiau šį pyragiuką:) Gera...Na va, ir aš ką tik išsikepiau šį pyragiuką:) Geras gavosi, produktų tokių elementarių tereikia, kasdien gali tokį kepti :) Tik man tiek miltų ir cukraus neprireikė (kepiau dvigubą normą). Ačiū ;)Aurelijanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-1447358845304960062014-02-08T00:53:08.565+02:002014-02-08T00:53:08.565+02:00Labas, Asta. Džiaugiuosi, kad ir tau patiko pyraga...Labas, Asta. Džiaugiuosi, kad ir tau patiko pyragas. Mėgaukis juo.<br /><br />Manau, ir man greitai vėl reikės jį kepti :-)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-45138142410633948032014-01-13T10:30:35.176+02:002014-01-13T10:30:35.176+02:00Labai skanus gavosi - ačiū už receptą - išsisaugoj...Labai skanus gavosi - ačiū už receptą - išsisaugojau prie mėgstamų!Astanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-87372016093023802312014-01-08T23:30:49.624+02:002014-01-08T23:30:49.624+02:00Justina, labai džiugu, kad tau ir taviškiams patin...Justina, labai džiugu, kad tau ir taviškiams patinka šis pyragas. Jis tikrai labai paprastas. Ir ačiū už tavo patarimą. Gal kada reikės pabandyti.<br /><br />Jorgas, mano širdis džiaugiasi, kad ir tau ir tavo šeimai patiko šis obuolių pyragas... Manau reikės dar kada išgalvoti kokį pyragą... Pasirodo daugiau žmonių patinka mano kūriniai :o) Hehehehe...Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-42801835843500097132013-11-26T13:14:41.956+02:002013-11-26T13:14:41.956+02:00Aciu uz recepta. Nesu piragu kepeja, bet sis recep...Aciu uz recepta. Nesu piragu kepeja, bet sis receptas ant tiek paprastas, nudziuginau seima. Aciu, tikrai skanus gavosi :)Jorkashttps://www.blogger.com/profile/02888176751747394830noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-72869168829442380062013-10-17T21:10:15.791+03:002013-10-17T21:10:15.791+03:00Aš niekaip negaliu atsidžiaugti šiuo pyragu, kepia...Aš niekaip negaliu atsidžiaugti šiuo pyragu, kepiau jau kokį 10 kartų ir visi kas paragauja prašo recepto :) Skanus, gražus ir labai lengvai paruošiamas. Tik aš receptą šiek tiek pakeičiau: pilu tik 100ml aliejaus ir dedu tris kiaušinius (visada perku vidutinio dydžio, ne tuos didžiausius). Ant viršaus prieš kepant su cinamonu užbarstau truputį paprasto cukraus, nes perlinio taip ir neprisiruošiu nei pasidaryti nei užsisakyti...<br />Bandžiau dvigubą porciją, bet matyt skarda buvo permaža, nes gavosi perdaug tešlos. <br />Ačiū už receptuką :)<br />Justinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-34967451449502520562013-08-29T23:07:40.351+03:002013-08-29T23:07:40.351+03:00Justina, su perliniu dar nebandziau... Bet gal kad...Justina, su perliniu dar nebandziau... Bet gal kada reikes paziureti, kas gausis :) Papasakosiu :)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-34903134825651504872013-08-29T22:49:22.523+03:002013-08-29T22:49:22.523+03:00Taip. miltu kiekis teisingas. Daug kartu kepiau as...Taip. miltu kiekis teisingas. Daug kartu kepiau as ir mano drauges ir visoms idealiai gavosi.<br /><br />Bet jei pagal jusu skoni per kieta tesla, dekite siek tiek maziau. Gal taip bus geriau :)<br /><br />Sekmes ir lauksim, kaip pasiseke! ;)<br /><br />Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-40085669877946090622013-08-14T18:39:32.383+03:002013-08-14T18:39:32.383+03:00Ar tikrai tiek miltu reikia deti? Jau antra karta...Ar tikrai tiek miltu reikia deti? Jau antra karta kepu si pyraga.. tokia kieta tesla gaunasi.. ir kai iskepa pyragas ji man tokia ir kietoka.. Kazkaip keista kad toks jau jis skanus jums :)) man biskvitiniai tokie puruciai gaunasi obuoliniai :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-36840310376962199672013-05-12T12:35:00.508+03:002013-05-12T12:35:00.508+03:00Labai Tau ačiū :) Nuostabus pyragas, tik manau, ka...Labai Tau ačiū :) Nuostabus pyragas, tik manau, kad su perliniu cukrumi būtų dar skanesnis :)Justinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-86246668418108530032013-04-25T00:31:08.158+03:002013-04-25T00:31:08.158+03:00Valioooo! Atradau, kur galima on-line nusipirkti! ...Valioooo! Atradau, kur galima on-line nusipirkti! Ir kaip as anksciau apie sia parduotuv nepagalvojau... :) <br /><br />http://tienda.marialunarillos.com/azucar-icing-sugar/2524-azucar-perlado.htmlDaivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-7651360746484554392013-04-25T00:29:31.103+03:002013-04-25T00:29:31.103+03:00O sioje nuorodoje aprasyta, kaip patiems galima pa...O sioje nuorodoje aprasyta, kaip patiems galima pasigaminti perlini cukru :) http://celiaquines.blogspot.com.es/2012/03/azucar-perlado-para-los-gofres.html<br /><br />Gal tik ir patiks :)<br /><br />Bet as vis dar paieskosiu ;)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-33220210361390994172013-04-25T00:26:15.446+03:002013-04-25T00:26:15.446+03:00Iki siol radau tik, kad yra didele parduotuve (alm...Iki siol radau tik, kad yra didele parduotuve (almacén) Oviede (Oviedo). Ja galima rasti Avenida de Colón. Raso, kad tai nedidele gatve, lengva rasti.Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-37264757589055805022013-04-25T00:14:21.182+03:002013-04-25T00:14:21.182+03:00Labas, Justina!
Perlini cukru, deja, vezuosi is ...Labas, Justina! <br /><br />Perlini cukru, deja, vezuosi is Lietuvos, nes ir pati, kazkaip neuztikau jo Barselonoje. Bet girdejau, kad tikrai turi buti. Paieskosiu, ir, jei rasiu, kur jo galima isigyti, butinai pasidalinsiu :)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-26865067496862270892013-04-19T21:19:05.655+03:002013-04-19T21:19:05.655+03:00Gal pasidalintum kokioje parduotuvėje perki perlin...Gal pasidalintum kokioje parduotuvėje perki perlinį cukrų? Aš taip pat gyvenu Ispanijoje, bet niekur neteko matyti, nors kiekvienoje parduotuvėje specialiai pažiūriu. Justinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-85708574384566315802013-03-24T11:36:32.135+02:002013-03-24T11:36:32.135+02:00bandysiu ir aš kepti einu maisyt tešla ir bandysiu...bandysiu ir aš kepti einu maisyt tešla ir bandysiu kept kaip keksiukus :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-70648703573680396862012-12-26T01:38:50.595+02:002012-12-26T01:38:50.595+02:00Anonimiskas, labai dziugu, kad ir Jus kepate panas...Anonimiskas, labai dziugu, kad ir Jus kepate panasu pyraga.<br /><br />Turiu klausyma, o kas tie bakpulveriu miltai? As gyvenu Ispanijoje ir tokiu nemaciau dar.Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7675959170010368252.post-32690298308643795822012-12-26T01:36:00.778+02:002012-12-26T01:36:00.778+02:00Svetlana, labai gaila, kad nesigavo pyragas. Kita ...Svetlana, labai gaila, kad nesigavo pyragas. Kita karta pabandyk nejungti virsutines orkaites dalies ir ijungti mazesne temperatura. Gali taip pat pyraga kepti apatineje orkaites dalyje. Arba dar viena iseitis - kai virsus jau iskepes sumazinti temperatura ir uzdengti pyraga folija ir toliau kepti. Kaip jau zinoma, kiekviena orkaite yra kitokia :)Daivahttps://www.blogger.com/profile/15626219592347221910noreply@blogger.com